Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-09@05:26:16 GMT

برای خرید تتر چه باید کرد؟

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۷۲۰۱۴

برای خرید تتر چه باید کرد؟

در معرفی خود ارز دیجیتال تتر باید گفت که تتر در واقع یک ارز بدون نوسان در میان ارزهای دیجیتال می باشد. این ارز همواره ارزشی برابر یک دلار دارد و شرکت تتر این برابری را از طریق نگهداری دلار در حساب های بانکی خود تضمین می کند.

کاربران ایرانی علاقه زیادی به خرید و فروش تتر دارند، مخصوصا این علاقه در میان کاربرهایی  که دوست دارند به صورت مستقیم در صرافی های بین المللی فعالیت کنند بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید برای شما جالب باشد که بدانید این علاقه در بین کاربران خارجی هم وجود دارد و تتر پر معامله ترین ارز فیات در بازار ارزهای دیجیتال است.

خرید و فروش تتر و دیگر ارزهای دیجیتال با ثبات

از نظر سرمایه بازار، تتر جزو ۵ ارز دیجیتال برتر به شمار می‌رود. با وجود رقبای قوی، از آن به عنوان محبوب‌ترین ارز با ثبات یاد کرده و در بسیاری از صرافی‌های دنیا (صرافی‌های عادی) کاملا نقد و معادل دلار  تلقی می‌شود. به عبارت دیگر نزد این صرافی‌ها لیکوییدیتی تتر مساوی پول نقد است.

پشتیبانی شدن توسط تعداد بسیار زیادی صرافی، مهمترین مزیت تتر برای تریدرها است. سایر گزینه‌هایی که در بالا به آن‌ها اشاره کردیم، با وجود فراهم بودن امکان خرید و فروششان در هر زمان، بیشتر توسط اکسچنج‌های کوچک پشتیبانی می‌شوند. با این حال همانطور که در قسمت قبل اشاره کردیم، شرط عقل، گسترده کردن سرمایه خود و عدم متمرکز کردن کل آن روی تتر است.

روش های مختلف خرید تتر در ایران

در پاسخ به سوال از کجا می توانم تتر بخرم، باید گفت، برای خرید این ارز نیازی به مراجعه حضوری به جایی ندارید و روش های آنلاین فراوانی برای خرید آن وجود دارد. خرید ارزهای دجیتال را می توان از روش های آنلاین مختلفی انجام داد:

دوستان و آشنایان: آسان ترین و کم ریسک ترین روش خرید و فروش ارزهای دیجیتال است اما در بسیاری از مواقع عملی نیست. شاید نخواهیم سایرین متوجه شوند که ما قصد خرید ارزهای دیجیتال داریم، یا حتی ممکن است آشنایان ما ارز دیجیتال نداشته باشند. شبکه های اجتماعی: گروه ها و کانال های بسیاری به فروش ارزهای دیجیتال مختلف در شبکه های اجتماعی می پردازند. اما خرید از این روش به دلیل ماهیت شبکه های اجتماعی دارای ریسک های فراوانی است. برای مثال احراز هویت شما به صورت کامل انجام نمی شود و یا در هنگام برخورد با مشکلات شخص سومی نیست تا بتواند قضاوت درستی داشته باشد که همین دلایل باعث شده است تا افراد کمتر جذب این گروه ها شوند. صرافی های خارجی: سایت های بسیاری از جمله صرافی ایرانی مانکس ۷۲۴ و بایننس در این زمینه فعالیت می کنند. مهمترین نقطه ضعف محدودیت هایی است که برای کاربران ایرانی اعمال می شود. در همکاری با این صرافی ها امکان دارد که هر لحظه حساب شما مسدود شود. همچنین اینکه امکان خرید تتر با ریال از این سایت ها وجود ندارد. صرافی های ایرانی: در حال حاضر صرافی های ایرانی معتبر بسیاری وجود دارند که می توانند خدمات خوبی به شما ارائه دهند. شما قادر خواهید بود که با هر کارت شتابی که در دست دارید، ارز های مورد نظر خود را خریداری کنید. شاید صرافی های ایرانی نسبت به صرافی های خارجی دارای تنوع کمتری باشند ولی به نوبه خود ارز های زیادی را برای کاربران خود در دسترس قرار می دهند. شما می توانید برای  خرید و فروش تتر  بر روی این لینک کلیک کنید.

درباره سازنده ارز دیجیتال USDT

سه فرد یعنی ون‌در ولد (Van Der Velde)، جیانکارلو دوازینی (Giancarlo Devasini) و استوارت هوگنر (Stuart Hoegner) در راس اداره شرکت Tether Limited قرار دارند. شرکت نام برده در هنگ کنگ واقع شده است. همانطور که پیشتر به آن اشاره کردیم، نام تتر در ابتدا مستر کوین و ریِل کوین بود. در نخستین سال‌های عرضه، شبیه به آن چه بسیاری از رمز ارزهای موفق امروزی پشت سر گذاشتند، تتر روزهای دشواری را برای رشد و ترقی تجربه کرد. با این حال از ابتدای سال ۲۰۱۷ تا یک سال و نیم بعد، پیشرفت آن سرعت گرفت، به طوری که تعداد تترهای چاپ شده توسط بانک مرکزی Tether از ۱۰ میلیون دلار به ۲.۸ میلیارد دلار رسید!

تحقیقات بیشتر مشخص کرد که در فوریه سال ۲۰۱۸ (بهمن – اسفند ۱۳۹۶) تتر حدود ۱۰ درصد از حجم معاملات بیت کوین را به خود اختصاص داده است. این در حالی است که با وجود حدود پنج هزار ارز دیجیتال در بازار، بیت کوین به تنهایی بالای ۶۰ درصد سهم تبادلات روزانه را در چنگ دارد. تا انتهای تابستان همین سال میلادی، سهم مهمترین استیبل کوین دنیا از کل معاملات بیت کوین به ۸۰ درصد رسید!

برای کسب اطلاعات و دانش بیشتر از رمز ارز تتر USDT می‌توانید به وبسایت https://bit۲۴.cash/ مراجعه کنید.

کد خبر 1602968

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ارزهای دیجیتال ارز دیجیتال خرید و فروش صرافی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۲۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلگرام تحت نظارت بلژیک

ایتنا - مقامات بلژیک برای عمل به مقررات جدید اتحادیه اروپا درباره رصد محتوای پلتفرم‌ها، بر اپلیکیشن شبکه اجتماعی تلگرام نظارت خواهند کرد.
سخنگوی نهاد مخابراتی بلژیک (BIPT) به پولیتیکو اعلام کرد تلگرام که در دوبی مستقر است، یک شرکت مستقر در بروکسل را به عنوان نماینده قانونی خود در اتحادیه اروپا معرفی کرده است. این خبر نخستین بار توسط نشریه بلژیکی «دی استاندارد» منتشر شد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، پلتفرم‌هایی که در اروپا فعالیت می‌کنند، ملزم هستند تحت قانون خدمات دیجیتال و مقررات جدید نظارت بر محتوا، یک نماینده بومی را منصوب کنند.

تلگرام که توسط پاول دوروف، کارآفرین روسی تاسیس شد، برای قابلیت‌های حریم خصوصی خود، محبوبیت یافت اما در سال‌های اخیر به بستر محبوب برای تئوری‌های توطئه، گروه‌های تبهکار سایبری و افراط گرایان تبدیل شد. این پلتفرم بیش از ۸۰۰ میلیون کاربر ماهانه فعال در سطح جهان دارد.

در حالی که بزرگترین شرکت‌های فناوری دنیا تحت نظارت کمیسیون اروپا قرار دارند و تحت قانون خدمات دیجیتال، مشمول مقررات سخت گیرانه‌ای قرار می‌گیرند، پلتفرم‌های کوچک‌تر در کشوری که نماینده حقوقی دارند، تحت نظارت رگولاتورهای ملی قرار دارند.

تلگرام، شرکت نماینده خدمات دیجیتال اروپایی (EDSR) را که در بروکسل مستقر است، به عنوان نماینده خود معرفی کرده است.

بر اساس گزارش پولیتیکو، رگولاتور بلژیک به عنوان هماهنگ کننده خدمات دیجیتال، تلگرام را تحت نظارت خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • کسب درآمد از ارز دیجیتال بدون سرمایه
  • قیمت روز ارزهای مبادله ای/ دلار ثابت ماند
  • بهترین فروشگاه اینترنتی کالای دیجیتال 1403
  • مهریه ای که قانونی نیست | رمز ارز رو کی داده، کی گرفته!؟
  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • برای خرید بیت کوین از کجا شروع کنیم
  • تلگرام تحت نظارت بلژیک
  • بهترین سایت‌های خارجی برای خرید با پرفکت مانی کدامند؟
  • حمایت سازمان فناوری اطلاعات از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال
  • اعطای وام به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی